Händler-Anmeldung

Vil du og dit værksted være synlige på vores værkstedskort?

Bliv airco well® partner

For at vi kan tilføje dit værksted til vores værkstedskort, har vi brug for nogle oplysninger fra dig. Udfyld venligst nedenstående formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Hvis du stadig har spørgsmål, vil vores supportteammed glæde hjælpe dig.

 

Bemærkning om databeskyttelse:

TUNAP indsamler og behandler de personoplysninger, der er angivet i formularen, for at kunne behandle den anmodning, du har indsendt.

Bemærk venligst, at de obligatoriske felter er markeret på formularen. Disse oplysninger er nødvendige for at vi kan behandle din anmodning.

De data, der indtastes i kontaktformularen, behandles på grundlag af dit samtykke (artikel 6, stk. 1, litra a) i GDPR). Du kan til enhver tid tilbagekalde dette samtykke. En uformel besked via e-mail til os er tilstrækkelig. Lovligheden af ​​de databehandlinger, der er udført frem til tilbagekaldelsen, forbliver upåvirket af tilbagekaldelsen.

De data, du indtaster i formularen forbliver hos os indtil du beder os om at slette dem, hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke eller hvis formålet med datalagring ikke længere gælder (f.eks. efter din anmodning er blevet behandlet). Obligatoriske lovbestemmelser - især opbevaringsperioder - forbliver upåvirket.

Yderligere oplysninger om databeskyttelse, især vedrørende dine rettigheder til information, rettelse, sletning, begrænsning af behandling, indsigelse og klager, kan findes i vores databeskyttelseserklæring.

* = Obligatorisk